Hol lehet leginkább hasznát venni az EL-OXYDO légtisztítónak?

Cigaretta szag ellen

Mind a levegőszennyező anyagait, mind a cigaretta füstöt képes megkötni. Ezek az illóanyagok akkor keletkeznek, mikor a dohány ég. A tapasztalat azt mutatja, hogy a hatóanyag több mint 3 hónapig aktív.

Allergiás és asztmás emberek

Tesztek igazolják, hogy jelentősen javul az emberek egészségi állapota, ha hálószobájukban tartanak EL-OXYDO légtisztítót és a szennyezett levegő kapcsolatba tud kerülni a hatóanyaggal. A legtöbb esetben az allergiás emberek állapotának javulása igen nagymértékű, képesek voltak csökkenteni a gyógyszeradagjaikat és gyakran teljesen el tudták kerülni a betegség gyógyszeres kezelést, így teljesen egészséges életet élhetnek. A siker feltétele egyszerűen annyi, hogy a EL-OXYDO légtisztító pornak érintkeznie kell a levegővel. Továbbá szükséges, hogy megakadályozzuk a külső, szennyeződött levegő bejutását arra a tisztítandó helyre, ahol az EL-OXYDO légtisztítót elhelyeztük.

FIGYELEM: Az EL-OXYDO légtisztító hatóanyaga nem minősül gyógyszernek az allergia és az asztma kezelésében.

Az allergiás és asztmás emberek egészségének javulása egyértelműen másodlagos hatás, annak a következménye, hogy a levegőből az EL-OXYDO légtisztító eltünteti a szennyeződést. Asztmás és allergiás emberek környezetéből, ha eltávolítjuk a szennyező anyagokat, akkor az immunrendszer javulhat. A betegségnek azaz oka, hogy az immunrendszer túl könnyen reagál az allergénekre.

Laboratóriumi és háziállatok szaga ellen

EL-OXYDO légtisztító hatóanyaga nagyon hatékonynak bizonyult, hogy megkösse a háziállatoktól pl.: macskáktól, kutyáktól származó szagokat, de hatásosan tünteti el az egyéb kalitkában vagy terráriumban tartott állatok (hörcsög, egér) szagát is. A hatóanyag alkalmazható a szagforrás közvetlen közelében is.

Minden jog fentartva © EL-OXYDO légtisztító